Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:

Mateusz

19

O sobie:

____________________________________________________________________________________________________

Witam nazywam się Mateusz mam 19 lat i pochodzę z małej miejscowości zwanej Dzierżoniów znajdującej

się na Dolnym Śląsku. Interesuję się serwerami metin2, sportem, dziewczynami, rapem. Jestem osobą

opanowaną, spokojną, odpowiedzialną, pomocną. Potrafię dogadać się z każdą osobą, mam wysokie poczucie humoru,

jeśli się za coś zabiorę nie odejdę od tego jeśli tego nie zrobię. Nie jestem stronniczy nie ulegam

emocją, unikam niepotrzebnych problemów. Lubię pracę w zespole.

Doświadczenie:

____________________________________________________________________________________________________

W Metin2 gram od czasu powstania serwera s2 Feniks, jednak jak każdy wie że Polski Globalny Metin to już nie jest to samo

moja przygoda z globalnym Metinem się zakończyła. Od tamtego momentu postanowiłem grac na prywatnych serwerach, 

sam nie jestem w stanie zliczyć na ilu serwerach grałem lecz na każdym którym grałem osiągałem bardzo wiele.

Funkcje GM pełniłem na wielu serwerach Hamachi na jednym prywatnym który nosił nazwę Taveria.eu w starej odsłonie,

lecz zespól a razem z nim serwer się rozpadł. Stawiałem też swoje serwery Hamachi lecz niestety mój komputer nie jest 

na tyle wystarczający aby pociągnąć większa liczbę graczy.

Dlaczego Akurat Ja?

Uważam że jestem odpowiednia osobą na to stanowisko gdyż:

- posiadam sporą ilość wolnego czasu, 

- mam wystarczającą wiedzę o komendach, pracy na serwerze,

- zawsze mam czas aby pomóc graczom gdy mają problemy,

- posługuję się poprawną polszczyzną, 

- nie chce żadnego % z is, chcę po prostu wykorzystać pozytywnie swój czas,

- Posadę Administratora mogę pełnić na serwerze Dedykowanym jak i Hamachi,

- Posiadam wszystkie potrzebne sprzęty do porozumiewania się.

Kontakt:

- Prywatna wiadomość na forum

- GG: 1522507

Za duża sygnatura.

Opublikowano

polecam człowieka !

Nie raz był u mnie GM i był zajebistym GM , robił to co do niego należało , nie miałem żadnych pretensji , nie sprawiał problemów , ma dobry kontakt z ludźmi i graczami !

Polecam !

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

ma dobry kontakt z ludźmi i graczami !

Polecam !

a gracze to nie ludzie? :D

@top ładne, estetyczne podanie. polecam.

Opublikowano

a gracze to nie ludzie? :D

@top ładne, estetyczne podanie. polecam.

No nie wytykajmy błędów :D 

Jak najbardziej polecam tego pana , podanie cud , miód malinka :)

Opublikowano

nic za to nie chce gdyż wiem jak jest teraz z finansami a ja chce wykorzystać tylko swój czas pozytywnie , w życiu pieniądze nie są najważniejsze 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nikt Ci nie da % z isu za GMa, człowieku..

Powodzenia, aczkolwiek jestem neutralny bo nikt nie weźmie obcej osoby do teamu, masz znajomości - ranga.

Opublikowano

W tych czasach nikt nie weźmie "obcego" do Teamu lecz powodzenia ;)

są tacy, którzy wezmą.

Nikt Ci nie da % z isu za GMa, człowieku..

Powodzenia, aczkolwiek jestem neutralny bo nikt nie weźmie obcej osoby do teamu, masz znajomości - ranga.

napisał, że nie chce.

i tak jak wyżej są tacy, którzy wezmą tylko często długo trzeba szukać. :)

Opublikowano

Nie mogę zrobić nic więcej jak życzyć ci powodzenia. Masz troszkę małe szanse na dostanie się do jakiegokolwiek teamu ponieważ teraz nie biorą za często obcych do teamu. Wiesz jak to jest. Na twoim miejscu zaczął bym tworzyć jakiegoś hamachi, jeżeli ładnie wyjdzie oszczędź troszkę kasy i zacznij pracować nad serwerem dedykowanym. Ludzi od klienta oraz grafiki znajdziesz na tym forum bez żadnego problemu. Zgarnij jeszcze jakiegoś technika.

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...